Sista lovdagen

Jahopp, då var det roliga nästan över! Sucksuck. Jaja, jag är nöjd över mitt lov och det är ju trots allt inte långt kvar till sommarn nu! Snart drar vi till Cypern, så jag måste spara för fulla muggar nu asså! Just nu är jag och Elin hos pappa i Trollhättan, och på denna datorn finns otroligt många gamla bilder, så här bjuder jag på en!


Hahah, McDonalds gosedjuren ;)

//EMELIE

VI VANN! WOHOOOOO!

HIHIHIHIHI, för nån vecka sen var jag och Vanessa med i en tävling om ett påskägg på 3,5 kg med olika marabousaker i på skoj. Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv men igår ringde dom och sa att jag hade VUNNIT! Så jag och Vanessa skulle dela på det, dock gav vi typ bort allt ;)

PÖÖSS


I ägget:
2 Brejk
2 styckbitar marabou
1 daim
4 st 200gram marabou i olika smaker
6 st 100gram marabou
2 twist påsar
2 never stop
2 non stop
2 Ms
2 daimpåsar
1 Nobless



3 April!

Tjenna bloggen!


Nu är det allt dags att jag uppdatera den här bloggen!
Den är så tråkig nu när Emelie bara uppdaterar massa tråkig skit hela tiden...haha skoja;)

Jag har jobba idag som barnvakt, de ringer alltså mig när de behöver extra hjälp! Fast nu har de faktiskt gjort upp ett litet schema så jag vet när och vilka tider jag ska jobba på. 
Så det blir ju super nu innan cypern så att jag kan tjäna in lite extra cash.

Idag efter skolan så var jag så himla sugen på att shoppa gärnet!!
Jag hitta  verkligen massor utav kläder som jag skulle vilja ha, det är så typisgt att  jag hittar så mycket nu när jag inte har pengar! Sen när man väl har pengar så hittar man aldrig något!! så stört..Som sakt  så jag måste spara min pengar!


























Ni som inte vet så har whitney port( (från the hills)  flyttat till New York från Los Angeles!
Hon har nu starat sin egna dokusåpa som heter The city! jag har inte sett på de än, men Jenni pratade om att den var jätte bra..framförallt så deras kläder väldigt snygga! Det kan allt vara värt att se på de någon dag. Avsintten kan du hitta på MTV's hemsida och så går det också på Lördagar klockan 18:00 ungefär:)

Nu ska jag faktiskt ta och sova, det är ju en dag imorgon också!
Imorgon kommer Emelie och sen på kvällen så blir det även FEST!! whihi :D

Godnatt! Pusshej! <3
// Vanessa Brown

SOOOOOOOOOOL är livet

Hello sunshine! Underbart väder idag igen, känns kanonbra! Skulle dock inte förvåna mig om det kommer snö snart igen.
Idag slutade vi jättetidigt, vi hade video hela dagen och skulle skriva ett manus till vår kommande novellfilm och det gick mycket snabbare än väntat. Så jag och Amanda åkte in till stan för att kika lite och hon bjöd mig på en smoothie! Assnällt! Efter det drog jag hem, städade och sedan gick en lång promenad i solen med syrran ;]
Och nu är det bara EN dag kvar - JIPPPPPI!





//EMELIE

April April din DUMMA sill!

HÄäääjjj Blooggeeeen! Denna dagen har varit kanon! Vi var lediga idag för det var kompletteringsdag och bara det är ju underbaaart! Vaknade av att solen sken in genom rullgardinen, gick upp, sminkade mig, åt och sedan mötte Carro vid Nolhaga för att kolla Äppelkriget. Jimmi och Emma kollade showerna med oss också! Efter det mötte jag Nadia på hälso för att träna, sedan blev de la sallaado på smoggan, och sedan bar det iväg till Göteborg. Där skulle Nadia byta ett par skor och vi kollade lite i affärer osv. Och självklart åt vi igen innan vi åkte hem till Alingsås igen. Fan vad mina pengar går till mat! Måste bli ändring på det, men nu när det snart är lov så kommer det nog inte gå så bra ;)
Påvägen hem körde vi massa aprilskämt, så april april för er som blev drabbade ;)
Pjuuh, nu har jag precis käkat upp ett helt tuggummipaket (påse) så jag lär ju få ont i magen snart. Haha, jag kan ju fan inte ha ett tuggummipaket ens i en dag!

Jaja, dagen är inte slut än. Ska nog komma på lite skämt dagen till ära ;)





//Emelie

RSS 2.0