Tisdag

*Jäääääääspar* Jag sitter här och längtar efter sängen, att sova är verkligen underbart. Idag var jag en säng på stan med Amanda, sedan åkte jag hem för att käka keso med blåbär (SÅ JÄVLA GOTT) och sedan träna med Hannah och syrran :) Idag blev det body combat och gym efteråt. Jag och Hannah är riktigt sugna på att fortsätta med Combat, det är askul! Menmen, nu ska jag kolla Prison med Elin!

PÖÖSS



//Emelie

Måndag

Heeeeeejsan! har precis tränat och nu sitter jag och chattar med Vanessa ;) Haha, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men har påbörjat en inlämningsuppgift om moral och etik, det är ganska intressant egentligen. Vad är egentligen rätt och fel? Jaja, något som är rätt är iaf att det inte är långt kvar till Cypern ;) LÄÄÄÄNGTAR!

Pööösss



//Emelie

Söndag

Hejhej! Nu är jag i Alingsås igen och har precis tagit mig en varm dusch, inte fel inte. Och imorgon är det dags för skola igen, men bara en vecka kvar till lovet! Känns helt underbart. Har dock bara fått två jobbtider, menmen - bättre än inget! Under lovet vill jag hitta på massa roliga saker!
Läste precis att det var ca 1 miljard människor på jorden som deltagit i Earth Hour (för de som inte redan läst de) och det är ju jättebra! Idag sa Vanessa såhär till mig imorse "jag känner för att göra något galet idag" så, det galnaste vi kunde komma på var att skriva ett brev till en gammal klasskamrat som flyttade till Stockholm i trean, vi hittade hennes address och skrev ett brev. Haha, galet va? ;] (hoppas ni fattar ironin) Det var ju inte speciellt galet för att vara oss, menmen!

Så här kommer lite bilder från fredags:





//Emelie

Earth hour

Heeej BLÅÅGÄÄÄÄNNN! Jipppiii, jag fick se Kevin ändå ;) Haha, kom till lidköping klockan 12:30 och gick till Vanessad skola De la Gardie som förövrigt var den snyggaste skolan jag sett! Där kollade vi blandannat på kevin Borg och modevisning ;P nu ligger vi och slappar i Vanessas soffa och har precis tänt lamporna och allt igen, vi gick ut en sväng under "earth hour" för att se om det var några som släckte ner, men det var bara vi i detta området iallafall ;P Jaja, ser fram emot att se en statistik på detta sen ;P Jaja, ha de FIIIIIIINT. Förövrigt var det roligt hos Amanda i fredags! Men orkar nog inte ladda upp bilder.

Snart ska Vanessa börja uppdatera lite bättre igen!


HAHAHHAHAH, denna bjuder vi på.
"Sommaren" 07
Potatisfestivalen


//EoV

Snacka om KORKAD!

HÄÄJJ bloggen! Just nu sitter jag och funderar på om det verkligen sitter en skruv lös i min skalle asså. Nu ska ni få höra hur smart jag har varit denna morgon!
*Väckarklockan ringer* (07:30) jag snoozar i en halvtimma, går upp, jäspar, sminkar mig, fixar håret, äter frulle, packar väskan. Tåget skall avgå klockan 09:30 och klockan 09:05 kollar jag min plånbok ifallifall och vad ser jag?! (eller rättare sagt, vad ser jag INTE) Inget fritidskort! Helvete!
Jag vänder upp och ner på mitt rum, ringer Hannah för att kontrollera så att jag inte har lånat ut det. Funderar på vilka fickor jag kan ha lagt det i, springer fram och tillbaka och kollar i plånboken ett tiotal gånger till, för vem vet, det kankse kommer tillbaka ju mer man kollar? Men icke det.
TILLSLUT hittade jag det, det låg på övervåningen i köket (!?!?!??!?) så jag kastade i de sista sakerna i väskan, la fritidskortet i min skinnjacka, sket i att borsta tänderna och slängde på mig skorna och tog på mig en jacka och susade iväg på cykeln.
Flåset var på högsta nivå och när jag hade kommit en tredjedels påväg (?) så kollade jag ner på mig själv, möttes då min blick av en svart skinnjacka? Nej, of course not. Jag hade tagit EN ANNAN JÄVLA JACKA! Så, nu sitter jag här och får invänta nästa tåg. Så det blir ingen Kevin Borg för min del. Blööööö.



//Smartis-Emelie

Grattis moder!

Hejsvej, idag fyller mamsen år - grattis till henne! Efter skolan fikade vi här hemma med en jättegod moussetårta och jäklar vad vi vräkte! (mest jag och Elin då såklart) haha. Efter firandet av mamma stack jag och Elin ut på en joggingrunda med guppande tårta i magen, som tur var joggade vi inte så långt ;P
Snart kommer Hannah hit och vi ska göra oss iordning för att sedan bege oss till Amanda på 18-års middag, detta ser jag verkligen fram emot och har gjort i flera veckor! Kommer ladda upp bilder senare ;]

Jaja, pusshaaaaj!




//Emelie

Våffeldagen

Hell yeah, våfflor för hela slanten. Jag och Nadia vräkte våfflor med nutella och grädde. Mums. Tur att det är ett år kvar till nästa våffeldag! Som jag känner nu vill jag inte ens se en enda våffla till i hela mitt liv!
Imorgon har vi radioprov så jag ska läsa igenom lite innan jag går och lägger mig, de proven är alltid så lätta så det ska nog inte vara några problem. Imorgon är det inte bara prov som gäller, då fyller Emma 18 år också, grattis till henne i förskott!



//Emelie


Måndag

Hejhejhej! Länge sen jag skrev i bloggen känns det som. Just nu sitter jag här och slappar mig, ska snart kolla Prison Break med syrran tror jag. Kan berätta lite om min dag. Hade sovmorgon till 09:20 och slutade 11:30 (!) men jag och Linnea skulle bli intervjuade i treornas tv-program klockan 1 så vi fick underhålla oss tills de. Så vi käkade lunch på stan. Efter tv-grejen var slut åkte jag hem, kollade lite oth, sedan mötte en del av maggan och köpte present till Emma :) Efter det tränade jag med LInnea och Hannah :) Det fick bli challange, kommer säkert ha träningvärk imorgon!


Jaja, en annan sak. JAG ÄLSKAR KESO!




//Emelie

Sitter i skooooolan

ÄKLIEEEN, ÄNKLIIEEEN, ÄNKLIIGEEEN fredag! Sitter i skolan bredvid Amanda i datasalen och det är sista lektionen, JILLIP! Sen blir det att åka hem och checka OTH och efter det ska jag möta Hannah på stan för att köpa en liten 18-års present till Hellström ;) 


 
Här får ni en bild på mig och Amanda ;) 

//EMELIE

Plugg

HÄJHÄJ BLOGEEEEEEEEEEEEN!
Snackade precis med Vanessa i telefonen, som vanligt! Vi pratar nästan jämt, förutom när vi smsar ;] haha. Sitter och ska plugga historia, har prov på fredag. Så hinner inte skriva så mycket, för jag måste som sagt pluuuugga.



Här får ni en gammal bild på mig och Vanessa, haha!

//Emelie

Maskerad

Japp, igår var det maskerad på schemat. Jag och Hannah lagade käk så var det en stor tjejmiddag + maskerad :) Riktigt trevligt, alla tjejer fick berätta om de pinsammaste de varit med om och det var riktigt kul att höra! Haha, vissa historier var sjukt roliga. Jag, Vanessa, Jenni och Hannah gjorde oss iordning tillsammans hemma hos mig :) Dock fick jag bara fyra bilder från kvällen igår, pga urladdat batteri! Så jävla störande eftersom jag hade laddat det samma dag (?) Mycket knepigt. Kvällen var väl halvlyckad, det var ju varken superkul eller misslyckat. Mycket trevligt folk var det såklart iallafall! :] Men kan ju säga att det blev lite för mycket av det goda, är så tacksam att jag har alla mina vänner. Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade Vanessa, Hannah och Amanda! Ni är änglar.

Vad är inte den bästa bakismasten om inte MCDONALDS! Så där käkade jag precis med Vanessa och Jenni. Mc feast fick de bli - den absolut godaste. Det har också kommit en ny smak på mcflurry med Oreo, var såklart tvungen att testa ;) Mycket god tycker jag! Men imorgon börjar det, ska försöka bli nyttig igen, känns bra att skriva det i bloggen så känner jag mer press, haha!

Jaja, här kommer lite få bilder från igår! Tog mycket fler än 4 bilder men de har försvunnit på kameran eller något :S



Hannah och jag, mitt vänstra öga är åt helvete. Carro sprutade sprit i det med sin doktorspruta, haha. Fan vad stört det ser ut om man kollar länge!


Felicia och Carro/Spritsprutarn ;)


Joline ;)


Och slutligen Vanessa snyggingen!

Tack alla som kom igår, jättetrevligt!

//Emelie

FÖRLÅT EMELIE!

hahahahah hitta en bild på Emelie precis!

Så här kan det gå till när Emelie får tag på smink :S hahah
Förlåt, men jag tycker att du kan få bjuda på den här bilden! =)



För mig är du alltid lika söt!

// Vanessa

MASKERAD!

Sitter här ni ensam efter en rolig maskerad fest i Alingsås som Emelie och hennes kompis Hannah har haft! Ibland kan en fest sluta med att man får ta hand om sina kompisar vilket jag fick göra, för mig är det lungt! Har precis tagit fram madraser, täcken och kuddar till mig och jenni så att vi också ska kunna sova..Har allt varit en roligt kväll.. Jag och Jenni var geishor och Emelie var en hårdrockare :) Några bilder kan komma upp imorgon! nu är det läggdags för oss;)




JAG VILL HA VÅR & ASHELY OLSENS OUTFIT! ;)

GODNATT!!

// Vanessa

ÄNKLIEEEN friday

Vad skönt det vore att vara kille. Seriöst, idag gick jag upp 07:15 för jag skulle inte sminka mig eller något sånt, kändes helt underbart! Jag vet dock att det är ens egna val att sminka sig, fixa håret etc. Men alla tjejer gör ju det så. Vi skulle nämligen ha bad på morgonen, var dock inte med tillslut pga min förkyldning.
Hahah, dagens roligaste måste nästan vara på historialektionen idag. Vi skulle ha "jeapardy" och vi var 4 lag som skulle svara på frågor och alla lag hade olika läten. Vi var kossor. Vi fick slutfrågan mot "grisarna" om vem som skulle komma på sista platsen. Läraren kör en kuggfråga;

"Vart startade den franska revolutionen?"
"NÖFF! eller.. kan vi den?"
*alla skrattar*
"Är det.. England?! Eller?"

Ja, ni fattar nog själva att det inte var rätt svar. Haha. Efter skolan åkte jag till Göteborg för att gå på UF-mässan och kolla på Hannah och deras företag. De kom på tredje plats som "bästa UF-företag" av 240 möjliga. GRYMT! Så de gick vidare till Stockholm! Grattis till dom än en gång!





 


En fin bild på Hannah!

//Emelie

Från värme till kyla

Japp, denna dagen pendlade oerhört drastisk. Fyfan vad tråkigt det känns, jag som var så glad imorse delvis pga det fina vårvädret!
På torsdagar har vi heldagar med Radio i skolan så jag och Amanda skulle vara programledare för ett direktsändt program som skulle sändas klockan 15:00 (!). Herregud, vi behöver ju inte 7 timmar att förberede en sändning, vi behöver kanske 2-3 om vi jobbar effektivt. Så vi satt i cafét först i väntan på att klockan skulle ticka fortare och sedan cyklade vi till stan och käkade på Espresso House. Finns det något bättre än chailatte? - Nope, skulle inte tro det!
Efter det så göttade vi till det lite med happy hour, haha. Dålig vana att vara onyttig på torsdagar. Eller jag har rättare sagt varit onyttig hela veckan, ändrig snarast!
Sändningen gick väl bra och vi pratade om resor, mest improvisation. Men det var ju bara att babbla på eftersom det är ett lätt ämne att snacka om.
Sedan åkte jag förbi Ica för att köpa balsamvinäger, keso och halstabletter (vilken jävla blandning?) Så jag har stått och lagat mat tills lördag hela dagen, gjorde lite fel men hoppas de kommer smaka ändå ;]

Menmen, rubriken talar för sig själv. Alla är ju redan medvetna om vädrets drastiska vändning. Brrrr, vill inte ha snö.






Får bli en bild på mig och Amanda från halloween. BU.

//EMELIE


 


12 / 3 - 09

Det blev aldrig någon träning för mig! jag orkade inte, var så trött efter praktiken! Tänk er en lång dag med en massa barn som drar i en åt massa olika håll...haha jag bakade kärleksmums precis som jag ska ha med mig till praktiken imorgon, eftersom det är min sista dag, blev ett ritkgit lyckat resultat! har ju även provsmakat så nu är proppmätt!! USCH!
Nu ska jag väl plugga lite också, så jag får något gjort.

Imorgon är det fredagen den 13! Senast hade jag ju ritkigt otur, kunde inte bli värre eftersom det var den värsta dagen i hela mitt liv. Imorgon ska jag till tandläkaren!! shiiiittt! hoppas jag har tur denna gången då;)

Dessa beställde jag från H&M idag!! får detta i slutet av april, början på maj!:) bra till våren!
Riktigt nöjd, hoppas de passar bara!



// Vanessa


Praktik!

Sitter just nu i min morgonrock och dricker en kopp te med honung i..Ska snart göra mig i ordning till parktiken! Äntligen så är det sista två dagarna jag gör nu.
Såhär ser min dag ut:

9:00 - 17:30 Praktik
17:45 - 20:00 Träning
20:10 - 20:25 hemfärd
20:30 - 21:00 Duscha
21:15 - 21:30 Äta
21:30 - 22:00 Plugga
22:00 - 22:10 gör i ordning sig för sängen


Seröst vilken planerad och TRÅKIG dag!! för på träningen som kommer jag vara helt slut i huvudet! Men som sagt det är bara två dagar kvar på praktiken, det är väl bara att stå ut..på fredag börjar jag halv 7 eller 7!! shittt!!


DETTA VILL JAG HA PÅ H&M!!!









// Vanessa


Torsdag, eller nej.. Onsdag!

Haha, överskriften visar bara hur borta jag är. Jag frågar om samma sak tusen gånger och berättar samma saker till samma person flera gånger om. Som när jag frågade Nadia idag om en grej, så svarade hon "detta har du frgat mig typ 3 ggr!" Haha! Fan, vill inte bli senil REDAN!
Menmen, idag är det då onsdag som jag efter mycket velande kommit fram till. Slutade med historia klockan halv fyra, stack hem och käkade och sedan träffade Hannah på Willys för att handla inför helgen :)
Kom precis hem från Hannah nu och sitter med en tallrik med rice noodles, räkor och wokgrönsaker bredvid mig ;) OCH SOJA - det är viktigt.
Tänkte börja kolla lite OTH nu eftersom jag inte har något annat för mig. Jag tror förövrigt att jag börjar bli sjuk, så tänkte struna i att träna några dagar så att det inte bryter ut :)




Ska kolla på fjärde säsongen som jag lånade av Vanessa!

//Emelie

SockerKICK

Nu ska ni få höra vad jag och min syster precis har gjort. Hahahha, snacka om Entoft-ryck! För er som har svårt för storätare, sluta läs nu.

Vi började smida lite planer på bakning och dividerade fram och tillbaka vad som skulle få ligga och gotta sig i vår ugn ett tag. Kanelbullar slog våra tankar och det vattnades i våra munnar, men.. fan vad jobbigt att behöva vänta så länge! Så vi sökte på "kanelbullar utan jäst" och kom in på ett forum där en tjej hade skrivit "om ni vill ha tre centimeters bullar i omkrets och platta som en pannkaka, så visst!" och det lät ju inte så jävla lockande (?).
Så jag började tjata på Elin om kladdkaka, det är ju trots allt lättast, snabbast och godast! Så vi började baka för fulla muggar (haha, vilket uttryck) och kom på att "vad fan ska vi ha till? DAMN - vi har inget hemma!"
Så efter att vi smetat ut kladdkakesmeten i formen och satt in i ugnen sa Elin "Vi drar till ica och köper grädde och marianne!" (för er som inte testat att vispa grädde, hacka marianne och blanda - GÖR DET) Men vi kände att det var lite risky att åka medan kladdkakan stod i ugnen så vi tog ut den och trampade fort som fan till ica, flåset var på högsta nivå och sockerabstinensen var inte att leka med. Det var riktigt länge sedan jag fick upp sånt flås på en cykel, haha!
Så vi kom slutligen fram till Ica där vi köpte grädde, marianne, en vit blockchoklad och såna där krispdumle i lösvikt. Jag kunde inte annat än tänka på hur god kladdkakan skulle bli!
Och vet ni vad? DET BLEV DEN, suuuuupergod! Vi la vit choklad överst och tryckte ner dumlen i hela. Dock är jag så mätt så det känns som om jag ska spy nu, men ändå! Hahaha, fyfan.


SOCKRET TAR ÖVER VÄRLDEN!


Haha, kanske inte ser så god ut. Men TRO MIG.

//Emelie

Hejsanhoppsan!

Jag är så fruktansvärd mätt nu! Sista timmen så hade jag matlagning, jag och Lisa gjorde biffar som egentligen skulle ha havrit köttbullar, potatis, gräddsås och självklart en grekisksallad!:) ritkgit gott...efterrätt så delade vi på en mango, den var ritkigt god, sådär saftig som man vill ha den.

Har nyss på kyle xy! det är faktiskt ritkgit bra:P haha rolgit att börja på n ny serie!;)
Träning om en stund också, ska nog försöka plugga lite innan jag åker.!





Vi höres senare.. Pusshej! <3

//Vanessa

Slumdog Millionare

Filmen som blev vinnare av 8 Oscars, bla för film och regi. Kollade på den igår kväll med Elin (syrraaaan) och den var riktigt bra! Man får följa Jamal som bor i slummen i Indien tills de att han sitter i stolen på "vem vill bli miljonär". Man får se hur det kommer sig att han kan alla svaren på frågorna och folk frågar sig om han fuskar eller bara är ett geni. För en person från slummen kan ju omöjligt vara smart, tror dom. Jag rekomenderar filmen starkt och det var kärlek i den också som gjorde den ännu bättre!
Ska nog kolla någon film med syrran ikväll igen, undra vilken det blir? ;P


Film är livet ;] Haha
Saknar Vanessa förövrigt!



Sötare pojkar får man leta efter



//Emelie

Fotolektion

Hejsvej, just nu sitter jag i skolan och har FOTO. Sitter och kompletterar lite bilder. Så här får ni en bild på snygga Vanessa! 


Detta var från i höstas
Ville ladda upp fler, men det går för seeeegt!

//Emelie



Godnatt

Nu börjar klockan bli mycket! ska borsta tänderna och lägga mig nu...det är ju som sagt en dag imorgon också!:)

Tänka bara berätta om vårt blogg namn, vi heter ju ettc som står för 1c.
Det var när jag och emelie började 1:an som vi blev mycket bra kompisar, på rasterna så gungade vi på vår speciella favorit gunga och var med varandra väldigt mycket, vi lekta varje dag i skolan! Men vi lekte inte så mycket hemma, men det var nog för vi bodde ganska långt bort från varandra. Men innan 1:an så kan vi ju säga att vi var från två olika planeter. haha vi bråkade jämt! vi tryckte in varandra mot väggarna eller jag gjorde det iallafall! haha  kommer ihåg att jag gjorde de för att jag inte fick vara med och leka med Emelie och Erika på vår förskola.

Det är väldigt konstigt hur allt kunde vända ! men det var ju allt tur. =)


                                                               


                                                                 


Jag är så sugen på vår/ sommar! kolla bara outfiten...VILL HA!
Godnatt på er! Pusshej!


// Vanessa

Den 9:onde Mars!

Kom hem precis från skolan! nu blir det dags att ta fram böckerna och börja plugga en massa..usch!  Matte och en massa om min APU(praktik) plats. Skönt att få mycekt gjort, så därför kände jag att jag var tvungen att skita i träningen. Verkligen ett skönt vår väder, nu längtar jag bara till att de ska sopa bort att grus som är på vägarna och att de ska bli några grader vamare.

Jag har kommit på att jag vill tatuera mig!!
Vill ha en tatuering i nacken, men någon betydelsefull text..ska kolla upp vad det kostar! Men i år ska det göras iallafall. Något som är ännu bättre är att mamma sa att hon kunde betala min cypern resa! Jag blev jätte glad så nu ska jag köpa en Jeansjacka på MQ som jag har kollat  på som är skit snygg!

                                                                                



Sen sådan tatureing som Angelina jolie har i nacken! Super snyggt! :)


// Vanessa

Vårkänslor

Gud vilket underbart väder det är ute idag! Man blir verkligen glad när solen kikar fram, kunde ju ha på min skinnjackan utan att ens frysa och det kändes underbart. Dagen blev slappare än väntat, vår religionslärare var sjuk så vi fick börja med svenskan tidigare och sluta 10:30 (!). Så då gick jag och tränade och nu har jag precis vart på en liten promenad med Hannah. :)
Snart är det dags för innebandy också, vi har startat ett lag som spelar på måndagar, förra måndagen var det jätteroligt och då var Vanessa med också!




// Emelie

Delimo!

Sovmorgon är ju allt för härligt! dock så jag kanske inte lika skön dag som Emelie, jag börjar kvart i tio till 4 och därefter så börjar min träning kvart i 5 som jag får skynda mig ganska mycket.

Idag så ringde jag och till Delimo (kronost) frågade om sommarjobb och om jag fick jiobba där på påsk lovet. Hoppas att jag får de, om jag får jobba hela veckan så har jag nästan tjänat in till hela cypernresan! :D


                                           


Det kanske blir kronost grew denna sommmaren också då! På bilden fattas tyvärr Line och Sofia, men snart så träffas vi och då blir det nya bilder hoppas jag. =)

// Vanessa

Godmorgon

Hej! Idag är det sovmorgon som gäller, vi börjar klockan 09:20 och slutar 11:30! Haha, kan det bli bättre? Måndagar är utan tvekan de bästa dagarna. Det blev Twilight igår också, snacka om att Robert Pattison är snygg! Läste i en tidning för ett tag sedan att han tydligen var jättenervös inför kyss-scenerna i Twilight, gulligt.

Nu är det nog dags för frukost, fast har inte bestämt mig för vad jag ska äta ännu. Hoppas att vi har keso! Muuuuummms.



// Emelie

Hemma i Alingsås

Hej svej, nu sitter jag här på mitt rum med min syster Elin och hon berättar om hennes sjuka kväll, haha! Ben and Jerry glassen kostar förövrigt 26 kr på pressbyrån för de som är intresserade ;) Nu ska jag och Elin troligen kolla på Twiligt men om den inte funkar så blir det "A cindurella story" haha!  Vi har laddat upp med både naturgodis och glass, så det kan inte bli bättre!



Haha, får bli en bild på mig och Elin sen julas ;)

Nu är det film som gäller! //Emelie

GLASS!

Nu åkte Emelie precis hem!
Tänkte att jag skulle sätta på ett varmt bad..eller ett kallt kanske? är väldigt varm just nu.. haha!

Vet ni vad vi har provat? jo vi provade den nya BEN&JERRY glassen, eller den har ju funnits ganska länge men ingen utav oss hade provat den förut.  I glassen så var det maffiga choklad-cookies med chocolate chip-glass emellan.
Jag tyckte väl att den var god, men jag tycker inte att den är värd 22 kr eller vad den nu kosta. Emelie tyckte att den var jätte god och hon kommer säkert prova den fler gånger. Men det var ändå värt att prova glassen, annars får man inte reda på hur god den är...för alla tycker som sakt olika.

Vi funderar på att prova dom nya magnum glassarna också! Men det får ju bli en annan dag.


                                                                               




// Vanessa Brown

Äntligen

TJÄÄNAAAH BLOGGEEEN! Nu har vi äntligen fixat våran blogg som vi har pratat om i snart 3 månader, här kommer vi att skriva om vår vardag och allt som faller oss i smaken för stunden. Vi har suttit och kämpat som två as i flera timmar och äntligen fick vi allt att funka. Så detta får duga sålänge!



Haha, den här bjuder vi på! Vi trodde förövrigt att vi var snygga.

//Emelie och Vanessa

Välkommen till vår nya blogg!

                 

RSS 2.0